Nyhetsbrev

Jag vill gärna få tillskickat erbjudanden på varuprover, produkter och annan relevant information på e-post från Norvital®.

Detta kan göra det enklare för dig att få tillbaka en vältränad kropp

Att det inte blev så mycket träning som det var tänkt är något som tyvärr blir synligt när badshortsen skall på. Med hjälp av ett nytt kosttillskott kan du nu snabbare uppnå en kropp du kan känna dig stolt över.

Dela artikeln:

Click here to share through mail. Click here to share through twitter. Click here to share through linkedin. Click here to share through facebook. Click here to share through googleplus.

 

Är du en av många män som drar sig för att klä av dig i sommarsolen, för att du känner att du inte har samma kropp som innan? Kilona har kanske omärkligt smugit sig på och det är svårt att hitta den tid som krävs för träning.

-Ökad muskelmassa leder till högre förbränning, säger Cecilie Nordström, marknadschef för Norvital. -Investerar man lite tid på styrketräning kommer man kunna se förändringar efter relativ kort tid. Det kan också vara fördelaktigt att använda ett kosttillskott som kan göra att det blir enklare att få tillbaka en vältränad kropp.

Kosttillskott bidrar till ökad muskelmassa

För att öka möjligheten att nå den kroppen du vill ha så finns det hjälpmedel.

-Testomax™ är speciellt framtagen för män. Den naturliga örten fenugreek, som är huvudingrediens i Testomax™, har vid studier visat sig ge en markant ökning av muskelmassa vid träning. Utöver det så påverkar fenugreek glukosmetabolismen som är viktig för uthålligheten, förklarar Cecilie.

-Enkelt sagt betyder det att du med hjälp av ingredienserna i Testomax™ kan träna mer och hårdare och tränar du mer och hårdare så når du den kroppen du vill ha snabbare.

Beställ Testomax™ till halva priset!

Testomax™ bidrar till fler hälsovinster

Testomax™ är utvecklat i Norge och alla ingredienser har dokumenterad effekt. Kosttillskottet kan bidra till att upprätthålla normala testosteronnivåer samt reducera trötthet och utmattning.

-När det är enklare att bygga muskler leder detta till högre förbränning så att fettprocenten i kroppen går ner om man inte ökar intaget av kalorier. Det och att vara i god form och känna sig attraktiv ger många vinster som exempelvis ökat självförtroende, mer energi och bättre humör.

-De flesta kvinnor är nog överens om att en man med stark kropp, mycket energi och bra självförtroende är attraktiva, avslutar Cecilie.

Beställ Testomax™ till halva priset!

 

 
 

// Yahoo GEMINI 28.04.0216